Skip to main content

Werkwijze

Hoe voelen jullie je erbij?

Er zit kracht in verhalen vertellen. Overstijgende, opzettelijke, doelgerichte verhalen die een generatie zullen inspireren. Het is makkelijk om je een video van je bruiloft te geven, het vergt een specialist om je een film te geven. Elke frame wordt zorgvuldig gepland met de intentie om een unieke ervaring te leveren die jullie in elke seconde zullen voelen. Jullie verdienen meer dan alleen een trouwfilm, maar een authentieke, verhaalgedreven reis die jullie meeneemt naar elk moment.

Stap 1

Trouwfilms op maat die je het gevoel geven.

Door elk koppel te leren kennen, ben ik in staat om doelgericht een film te maken die hen aanspreekt. Ik weef elk deel van jullie persoonlijkheid, jullie gevoel, en leg de essentie vast van wie jullie zijn. Een op maat gemaakte verfilming die je elke seconde laat voelen.

Stap 2

Ik luister naar je verhaal

Ik ben meer dan alleen een videograaf. Je hebt een storyteller nodig die jullie begrijpt en die zich concentreert op de momenten die belangrijk zijn. Om jullie zo een ervaring te geven waarbij jullie je als koppel begrepen voelen. Zodat wanneer jullie je film voor de eerste keer zien, je weet: “dit zijn wij.”

Stap 3

Het belangrijksteis hoe je daar komt.

De beste films komen van koppels die niet bang zijn om zich kwetsbaar op te stellen. Als ingetogen persoon weet ik hoe ongemakkelijk het kan zijn om in het middelpunt van de belangstelling te staan en iets te doen wat niet vertrouwd is. Daarom is mijn aanpak erop gericht dat jullie je tijdens de hele reis op je gemak voelen en dat er rekening gehouden wordt met jullie.

DE KRACHT VAN ECHTE, OPRECHTE VERHALEN.

Hoewel foto’s altijd op hun eigen manier een mooi verhaal vertellen. Jouw trouwvideo heeft de kracht om je terug te dompelen in het moment, door het horen van jullie geloften aan elkaar, je opa en oma die je voor het eerst in je jurk zien, je bruidegom die smelt bij het zien van jou, je verdient het om deze momenten keer op keer opnieuw te beleven.

Filosofie van het filmen

Ik richt me op de echte momenten

Ruimte geven aan de mooie, tedere momenten om zo op een normale manier te kunnen ademen is een groot deel van mijn filmmakingsproces. Ik wil dat jullie je op je gemak voelen en dat er voor jullie gezorgd wordt tijdens elke stap van het proces. Daarom is mijn aanpak gericht op het vastleggen van de essentie van wie jullie zijn op een echte, rauwe, authentieke manier!

Het gaat er niet om hoe je trouwdag eruit zag, het gaat erom hoe het voelde.

En op de kleinste details van jullie bruiloft

We weten dat jullie geen filmsterren zijn en dat jullie trouwdag geen filmset is. Wij willen dat jullie je op je gemak voelen in de wetenschap dat wij er zijn om de echte momenten te bewaren die het leven geweldig maken. De ongrijpbare momenten die ons maken tot wie we zijn, de momenten die ons troosten wanneer we ze nodig hebben, en de levensmomenten die ons elke dag herinneren aan de schoonheid van het huwelijk.

Passen we bij elkaar?

De beste films beginnen met het opbouwen van vertrouwen en de manier waarop ik dit graag doe is door contact op te nemen aan de telefoon of via facetime. Aangezien ik maar zo’n 10 bruiloften per jaar maak, is het een belangrijke stap om te kijken of we bij elkaar passen. Kortom, je verdient het om een filmmaker te vinden die je graag bij je bruiloft wilt hebben.

Laten we beginnen