Skip to main content

Over mij

Hey, Ik ben Rein

Met een korte "ei"

MOMENTEN DIE ONS MAKEN TOT WIE WE ZIJN

een bericht aan jou.

Jullie trouwfilm is zoveel meer dan mooie bewegende beelden. Het is meer dan een slow-motion shot van jullie wandeling door het gangpad. Het is het echte leven, het gaat over echte mensen, echte emoties en echte gevoelens die in hun puurste essentie de wereld laten zien wie jullie zijn op een echte, rauwe en authentieke manier.

Niet opvallen maar samensmelten

Ik ben altijd een meelevend en observerend persoon geweest, misschien niet openlijk, maar dat is wie ik ben. Doordat ik veel observerend ben voor gevoelens, ben ik zo bedreven geworden in het vertellen van verhalen met een gevoel. Ik anticipeer en waardeer momenten die zich op de trouwdag in hun volste vorm ontvouwen.

Ik geloof dat het leven over ervaring gaat, over vriendschap, verbinding, en het belangrijkste, het gaat over mensen. Daarom heeft elke film die ik probeer te maken maar één ding gemeen: passie. Het is onmogelijk dat twee films die je ziet hetzelfde zijn, omdat het verhaal van elk koppel uniek is en gemaakt is met een doel. Ik ben meer dan voldaan als ik de verhalen van koppels kan vertellen op een echte, authentieke, voelbare manier, die bij blijft.

Afspraak maken

Wat vind je er tot nu toe van?

Kijk eens hoe wij kunnen samenwerken

Bekijk werkwijze